Home Diverse Primul Ranger

Primul Ranger

207
0
SHARE

Utilajul este alcătuit dintr-un singur braț de 20 m montat la patru motoare de curent continuu de 90 kW la mijloc. O gondolă cu 40 de locuri este montată pe un capăt al brațului, pasagerii sunt așezati în opt rânduri, patru pe fiecare parte a brațului, orientați spre interior. La capătul opus al brațului se află o pereche de contragreutăți. Partea brațului orientată spre mulțime este decorată cu o gamă de lămpi colorate.

Huss Ranger


Călătoria este proiectată să se rotească înainte și înapoi, înainte de a face mai multe inversiuni, deși gondola poate fi inversată dintr-o data. Spre deosebire de cele mai multe ciocane , Ranger se bazează în primul rând pe motoare pentru a inversa. Cursa este capabilă să mențină o viteză de 8 rotații pe minut, iar gondola și brațul cântăresc 65 de tone.

Huss Ranger

Senzatia acestui utilaj o simti ferm stomac . Acest sistem este unic pentru modelele Ranger și copiat mai tarziu . Cerința minimă pentru înălțimea călărețului este de 48 inci.
Versiunile transportabile ale acestei călătorii pot fi transportate pe două remorci : una pentru platforma stației, brațul de susținere și brațul de mers, iar al doilea transportă gondala, iluminatul și contragreutățile.