Home Stiri Walt Disney World

Walt Disney World

260
0
SHARE

Chiar acum se face deja o mulțime de construcții la World Walt Disney, detaliile finale fiind puse pe Toy Story Land, lucrările pe Star Wars Land progresând și demolarea se întâmplă în cadrul fostului film Great Movie Ride. Cu toate acestea, în timp ce majoritatea lucrărilor din jurul stațiunii par să se întâmple la studiourile Hollywood Studios din Disney, o serie de proiecte au început în ultimele săptămâni într-un alt parc care se pregătește să treacă prin propria transformare: Epcot.

1. Demolarea din spatele clădirii “Universe of Energy” a fost finalizată în așteptarea păzitorilor fără titlu din Galaxia Ride .

Datorită conceptului de artă care a fost lansat la începutul acestui an, știm că o mare parte din atracțiile noului Guardians of the Galaxy de la Epcot vor fi adăpostite în fosta clădire a Universe of Energy . Cu toate acestea, se pare că planurile pentru această atracție, care încă nu sunt deloc detaliate, se întind mai departe decât această clădire, după cum arată WDWNT că Epcot a scos o zonă de expansiune pentru această plimbare, oricare ar fi fost, chiar în spatele Universe of Energy .

Pare ciudat ca Disney a lansat detalii despre conceptul de arta si poveste pentru aceasta calatorie, dar nu au spus daca aceasta noua atractie este o plimbare intunecata, roller coaster sau o combinatie a celor doua. Cu toate acestea, având în vedere faptul că Disney elimină o grămadă de terenuri suplimentare pentru această atracție dincolo de actuala clădire de spectacole, credem că va exista o componentă de mare viteză pentru această atracție, mai ales că clădirea Universe of Energy este deja destul de mare.