Home Diverse Europa Park

Europa Park

440
0
SHARE
Europa LunaParc

Europa Park este unul dintre cele mai populare parcuri de distracții din Europa. Personalitatea unică a parcului și atracția la nivel de continent atrage vizitatori din întreaga Europă. Unde altundeva puteți vizita 14 țări diferite într-o singură zi? Parcul Europa a combinat esența și culturile a 14 țări europene pentru a crea o atmosferă unică – nu te vei plictisi niciodată la Europa Park! Parcul este împărțit și fiecare țară are o temă proprie inspirată din patrimoniul lor. Odată cu prezentarea elaborată a culturii europene, Europa Park este acasă cu multe călătorii sălbatice și atracții interesante. O mare varietate de spectacole și restaurante va garanta o zi extraordinară sau un weekend departe!

Deci, unde este Europa Park și cum se ajunge acolo? Europa Park este situat în Europa-Park-Straße 2 în Rust, Germania. Datorită rețelei extinse de rute puteți călători cu autobuzul către Europa Park: fie că sunteți în Frankfurt, Zurich sau în orice alt oraș conectat, călătorind la Europa Park ieftin și confortabil nu a fost niciodată mai ușor! Te vom lăsa la ușă.

Europa Park

Sugestii de Top Secret

Sunteți pregătiți să experimentați unele dintre cele mai palpitante călătorii pe care Europa le oferă? Europa Park are 13 plimbări de acțiune pline de acțiune! Ii poti face fata?
Steaua de argint: Steaua de argint este cea de-a doua cea mai inalta si cea de-a 4-a cea mai rapida coaster din Europa si este sigur de a obtine sangele de pompare! Crezi că te poți descurca cu 4G? Mulți oameni merg la Europa Park doar pentru Steaua de Argint, deoarece este o combinație perfectă de distracție și frică!
Blue Fire Mega Coaster: Realizat de nimeni altul decât Gazprom, acest rollercoaster va face să vă tremurați mâinile! În 2,5 secunde, sunteți catapultat de la 0 la 100 km / h. Acest rollercoaster este bine cunoscut, deoarece este cel mai mare coaster de catapult cu buclă în toată Europa!
Wodan Timburcoaster: Cu o lungime de 1.050m și o înălțime de 40m, acest rollercoaster din lemn nu va dezamăgi! Cea mai palpitantă parte din această plimbare este senzația electrizantă de a (aproape) a fi scos din scaunul tău!

Europa Park Entrance

Nu toată lumea dorește să se grăbească cu adrenalina. Mulți vizitatori vor să meargă la parcuri de distracții doar pentru a se relaxa și pentru a vedea unele atracții care sunt puțin mai puțin intense. Europa Park este destinația perfectă, cu peste 250 de acte și artiști internaționali.
Iluzii Iridescent: Acest spectacol este cu siguranta unul pe care nu ar trebui sa-l ratezi! Uita-te la faimosul Hammou Bensalah conjure o lume magică chiar în fața ochilor tăi folosind nimic, dar săpun și apă. El este extrem de talentat să creeze iluzii spectaculoase cu bule și vă va lăsa să vă luați fălcile de pe podea!
Rhode Island Fire Fire: Dacă sunteți tipul de persoană care iubește acest Wow-Factor, atunci acest spectacol este pentru tine! Acest spectacol de foc spectaculos vă va face să vă tremurați! Incendiu, apă și efecte spectaculoase sunt în stoc pentru oricine vizitează acest spectacol minunat!
Dome of Dreams “Europa frumoasă”: această călătorie minunată prin Parcul Europa este o modalitate excelentă de a cunoaște parcul și toate diversele sale teme, într-un mod distractiv și distractiv! Acest spectacol de 10 minute trebuie văzut la începutul călătoriei dvs. în parc de distracții. Începeți ziua liberă și obțineți toate informațiile interesante despre diferitele secțiuni ale parcului!