Home Diverse Disneyland Paris

Disneyland Paris

192
0
SHARE
DisneyLand1

Situat în Paris, Franța, Disneyland este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Europa! Disneyland Paris găzduiește două parcuri tematice uimitoare: Parcul Disneyland și Parcul Studio Walt Disney. Disneyland Paris are un impresionant 54 de atracții, 56 de magazine și 69 de restaurante tematice – nu e de mirare că stațiunea a atras peste 14 milioane de vizitatori numai în 2014! Există cinci teme diferite care răspund tuturor vârstelor. Dacă aveți noroc, puteți chiar să prindeți afișajul de focuri de artificii senzațional deasupra unui castel al lui Beauty.

Cum ajungem la Disneyland Paris? Locația exactă a parcului de distracții este Marne-la-Vallée, iar cu FlixBus o puteți face acolo ușor! Acum puteți lua autobuzul spre Paris și puteți alege dintr-o serie de conexiuni din întreaga Europă! Coborâți la stația de autobuze “Paris (Quai de Bercy)”, călătoriți cu metroul spre “Paris Gare de Lyon” și de acolo puteți lua unul dintre trenurile regionale RER A pentru a ajunge în zona de minuni – Disneyland!

DisneyLand

Acest parc de distracții este renumit la nivel mondial și este unul dintre numeroasele setări Disneyland din întreaga lume. Fiind una dintre cele mai populare, Disneyland Paris își păstrează cu siguranță propriul și se ridică la așteptări. Bilele de alergare de aici sunt garantate pentru a provoca chiar și cei mai tari dintre căutătorii de thrill. Mult noroc!
Indiana Jones și templul Peril: Această plimbare entuziastă este inspirată de seria Indiana Jones foarte bine cunoscută și iubită. Cu înălțimi de până la 18 metri și o viteză maximă de 58 km / h, veți simți imediat că sunteți complet scufundați într-una dintre aventurile clasice ale lui Indiana Jones.
Crush’s Coaster: Asezata in adancurile Marelui Barrier Reef, te vei plimba in lumea lui Nemo si vei experimenta viata in Portul Sydney la 60 km / h. Acest rollercoaster, cuplat cu cea mai recentă tehnologie Imagineering a lui Walt Disney, aduce într-adevăr acest fan favorit la viață.
RC Racer: Acest roller coaster din oțel este una dintre atracțiile emblematice din Toy Story Playland. Veți simți cu adevărat unul dintre jucăriile lui Andy atunci când vă ocupați de mașina de jucărie mai mare decât cea de viață. Această jumătate de nebunie nu este cu siguranță omisă!

Intrare Disneyland

Acesta este locul în care visează copilăria. Minunea personajelor noastre preferate poate fi văzută la scară largă. Deplasați-vă în lumea Disney și veți simți că ați alunecat direct într-una din cele clasice.
Buzz Laser Blast Lightyear: Este o plimbare pe care întreaga familie o poate bucura și nu există nici o restricție de înălțime care să vă îngrijoreze aici! Luați-vă mâinile pe un pistol cu ​​laser și ajutați Buzz Lightyear în lupta sa împotriva Împăratului Evil Zorg. Poți atinge nivelul 7 și devii un erou galactic? Această atracție este situată în Discoveryland.
Labirintul curios al lui Alice: puteți să vă deplasați prin acest labirint magic și să ajungeți la castelul reginei inimilor? Întâlnește toate elementele acestui clasic Disney și încearcă să cucerească Țara Minunilor. O viziune cu adevărat magică a Fantasyland vă așteaptă de cealaltă parte. Această atracție este perfectă pentru persoanele de toate vârstele și dimensiunile.
Art of Disney Animation: Experimentați cum au ajuns cele mai cunoscute animații din lume. Desfaceți-vă în lumea creației și aflați cum s-au născut aceste personaje iubite. Aceasta este o experiență cinematică extinsă potrivită pentru toată lumea. Puteți chiar să vă încercați mâna la procesul creativ și să interacționați cu această atracție uimitoare.